Kırşehir Belediyesinden ağaç, fide ve fidan satışları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, meyve ağaçları, üzüm fidesi ve farklı fidan satışlarının devam ettiğini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Gül Bahçeci Peyzaj ve...

27 Şubat 2022 Pazar 14:21
Kırşehir Belediyesinden ağaç, fide ve fidan satışları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, meyve ağaçları, üzüm fidesi ve farklı fidan satışlarının devam ettiğini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Gül Bahçeci Peyzaj ve Çiçek Satış Evi ile Kırşehir'deki meyveciliğin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.

Bahar döneminin yaklaşmasıyla vatandaşlara uzmanlar tarafından dikim, bakım, ilaçlama ve gübreleme alanlarında destek sağlanabileceğini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Gül Bahçeci Peyzaj ve Çiçek Satış Evi'nde meyve ağaçları, üzüm fidesi ve farklı fidan satışları devam ediyor. Elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, incir, ters dut, iğde, kivi, limon, zeytin, nar gibi meyve ağaçları da vatandaşlarımızın satışına sunuldu. Bazı meyve ağaçlarının da 4-5 yaş büyüklüğünde çeşitleri de bulunuyor. Satış evinde dikim, bakım, ilaçlama ve gübreleme konularında bilgi almak isteyen hemşerilerimize uzmanlar tarafından gereken destek sağlanabilecektir. Küresel ısınmanın tüm dünyayı olumsuz etkilediği bir dönemde ağaç dikmek çok önemlidir."

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.