Kırşehir Belediyespor'da hedef TFF 1. lig

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, takımın TFF 1. Lig'e çıkmasıyla kentin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda çehresinin değişimine katkı sağlayacaklarını bildirdi.Çelik, yaptığı yazılı...

25 Nisan 2021 Pazar 15:41
Kırşehir Belediyespor'da hedef TFF 1. lig

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, takımın TFF 1. Lig'e çıkmasıyla kentin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda çehresinin değişimine katkı sağlayacaklarını bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor'un son 4 maçın 3'ünü kazandığını, play-off mücadelesi verdiğini ve hedeflerinin 1. lig olduğunu belirtti.

Lig bitimine 3 hafta kala play-off'u garantileme aşamasına geldiklerini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Lig başladığında 'bu takım küme düşmesin, ligde uzun süre kalsın' denilerek başladığımız bu yolculuk, şimdi play-off'u garantileme durumuna kadar geldi. Takımımız kesinlikle her ne şartta olursa olsun 1. lig hedefini sürdürmektedir. Ligin bitimine son 3 maç kaldı. Bu maçlardan 1 galibiyet almamız bile bize yetecek ancak biz kalan tüm maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. İnşallah bu süreç tamamlandığında takımın 1. lige çıkmasıyla kentin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda çehresinin değişmesine katkı sağlamış oluruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.