Kırşehir Valisi Akın'a Dünya Çocuk Hakları Günü ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çocuklar, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, ziyarete gelen çocukları makamında ağırlayarak günlerini kutladı.Ziyarette...

20 Kasım 2020 Cuma 17:12
Kırşehir Valisi Akın'a Dünya Çocuk Hakları Günü ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çocuklar, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, ziyarete gelen çocukları makamında ağırlayarak günlerini kutladı.

Ziyarette konuşan Vali Akın, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün 1989 yılında kabul edilen Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi'yle kutlanmaya başladığını ifade etti.

Bununla farkındalık oluşturulmasının amaçlandığını belirten Akın, şöyle devam etti:

"Bugün vesileyle çocuklarımızla bir araya geldik. Devletimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza önem vermekte, onların sağlıklı ve zeki bireyler olarak yetişmesi için gereken imkanı sağlamaktadır. Bizler de çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayretindeyiz. Çocuklarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, hepsine güzel bir gelecek diliyorum."

Vali Akın, ziyaret anısına çocuklara hediye verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.