Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Miraç Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, Hz. Muhammed'in Allah katındaki en üst makama yükseldiği mübarek gece olan Miraç Kandili'ne erişmenin mutluluğunun yaşandığını...

09 Mart 2021 Salı 16:47
Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Miraç Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, Hz. Muhammed'in Allah katındaki en üst makama yükseldiği mübarek gece olan Miraç Kandili'ne erişmenin mutluluğunun yaşandığını ifade etti.

Kırşehirlilerin ve İslam aleminin kandilini kutlayan Vali Akın, üç aylar ve bu kutlu gecenin, Allah'ın rızasını kazanmak için fırsat bilinmesi gerektiğini belirtti.

Tüm Müslümanların üç aylarda ve kandil gecelerinde yakaladığı manevi hazzı, mutluluğu ve güzel hasletleri diğer günlerde de devam ettirdiği sürece her zaman kazançlı çıkacağına işaret eden Akın, "Başta Kırşehirli hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılan duaların milletimizin ve İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış içinde yaşamasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.