Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Regaip Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, İslam alemi için rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç aylara girildiğini hatırlattı.Regaip Kandili'nin...

03 Şubat 2022 Perşembe 14:09
Kırşehir Valisi İbrahim Akın'dan Regaip Kandili mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, İslam alemi için rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç aylara girildiğini hatırlattı.

Regaip Kandili'nin üç ayların habercisi olduğunu belirten Vali Akın, Allah'ın rahmeti ve mağfiretiyle tüm insanlığı kuşattığı, samimi kalple kendisine yönelen kullarını affettiği faziletli gecelerin arasında bulunduğunu aktardı.

Manevi iklimiyle ruhların hayat bulduğu üç aylar ve Regaip Kandili'nin yaratılış gayesi ve sorumlulukları düşünme, hayatın muhasebesini yapmaya vesile olduğunu vurgulayan Akın, "Bu mübarek gecede yakaladığımız sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının diğer zamanlara da sirayet ederek birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam aleminin ve Kırşehirli hemşerilerimin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.