Kırşehir'de Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarı açılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı açılacağı bildirildi.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Anadolu Üniversiteler Birliğinin 10 ilde Tanıtım...

20 Temmuz 2022 Çarşamba 17:45
Kırşehir'de Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarı açılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı açılacağı bildirildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Anadolu Üniversiteler Birliğinin 10 ilde Tanıtım ve Tercih Fuarı düzenlemeyi planladığı belirtildi.

Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı'nın 25 Temmuz - 3 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, Kırşehir'deki fuarın 30 Temmuz 2022 tarihinde Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacağı aktarıldı.

Açıklamada, AÜB bünyesine dahil olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin, Kırşehir ve diğer illerdeki fuarlarda üniversitenin imkanlarıyla ilgili bilgi vereceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.