Kırşehir'de iş yerlerine yüzde 50 kapasite uyarı afişi asıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine izin verilen iş yerlerine yüzde 50 kapasite uyarısı afişi asıldı.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan açıklamaya...

11 Mart 2021 Perşembe 12:47
Kırşehir'de iş yerlerine yüzde 50 kapasite uyarı afişi asıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine izin verilen iş yerlerine yüzde 50 kapasite uyarısı afişi asıldı.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Haftalık Tematik Denetim Genelgesi" kapsamında, dinamik denetim ekipleri tarafından kontrollere devam edildi.

Birliğe bağlı denetim ekipleri, lokanta, kafe ve restoran gibi iş yerlerinde uyarıda bulunarak, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca alınan yeni kurallarla ilgili bilgi verdi.

Oda başkanları ve birlik görevlilerinin yer aldığı ziyaretlerde esnafa yeme içme yerlerinde uyulacak oturma düzeni anlatılarak, yüzde 50 kapasite sayısını belirten afiş ve maske dağıtıldı.

İşletmeciler, afişleri iş yerlerine astı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.