Kırşehir'de Miraç Kandili mesajları

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Kendirli, mesajında, kandil gecelerinin insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi...

27 Şubat 2022 Pazar 15:28
Kırşehir'de Miraç Kandili mesajları

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kendirli, mesajında, kandil gecelerinin insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel geceler olduğunu anımsattı.

Bu mübarek ve maneviyatı bol gecenin müminler için fırsat olduğunu vurgulayan Kendirli, "Aziz milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla idrak ettiği mübarek Miraç Kandili çok önemlidir. Bu gecenin İslam Aleminin, ülkemizin, milletimizin ve hemşerilerimizin birliğine, beraberliğine hayırlar getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ünsal ise Miraç'ın insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Peygamberin'in yaptığı mukaddes ve manevi yolculuk olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Eşref-i mahlukat olmanın bilinciyle daha ferasetli bir bakış, merhametli bir kalp, daha güzel bir ahlak ve huzurlu bir dünya için dualarımızı miraca gönderelim. Rahmetin, merhametin ve mağfiretin bol bol yağdığı böyle bir gecede Allah'tan bağışlanma dileyelim. Milletimizin, tüm Müslümanların ve hemşerilerimizin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
MesajMiraç Kandili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.