Kırşehir'de "Oku-Kitapsız Okul Kalmasın" kampanyası başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Ahi Evran Genç KADEM üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle "Oku-Kitapsız Okul Kalmasın" kampanyası başlattı.KADEM Kırşehir Temsilcisi Müge Şebnem Şahin, yazılı açıklamasında, yaz...

01 Ağustos 2022 Pazartesi 17:23
Kırşehir'de

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Ahi Evran Genç KADEM üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle "Oku-Kitapsız Okul Kalmasın" kampanyası başlattı.

KADEM Kırşehir Temsilcisi Müge Şebnem Şahin, yazılı açıklamasında, yaz boyu devam edecek kitap toplama kampanyasına vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

Okulların açılacağı güne kadar sürecek güzel bir kitap yardım kampanyası başlattıklarını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de kitapsız okul ve kütüphane kalmasın istiyoruz. Çocuklarımız kitaplara gönüllerince erişebilsinler. Bu ülkenin gönül coğrafyasında yer etmiş aydınların, sanat adamlarının ve edebiyatçıların kitaplarına öğrencilerimiz ücretsiz ulaşabilsin ve okusunlar. Şimdiden destek verecek herkese teşekkür ederim."

Şahin, kampanya kapsamında toplanacak kitapların, KADEM Kırşehir Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne elden ya da posta yoluyla teslim edilebileceğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.