Kırşehir'de Sevgililer Günü için yapılacak çiçek satışlarına Kovid-19 düzenlemesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yapılacak çiçek satışları için yeni düzenleme yapıldığı bildirildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,...

08 Şubat 2021 Pazartesi 17:09
Kırşehir'de Sevgililer Günü için yapılacak çiçek satışlarına Kovid-19 düzenlemesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yapılacak çiçek satışları için yeni düzenleme yapıldığı bildirildi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali İbrahim Akın başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun yeni Kovid-19 tedbiri aldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı ve Koronaviris Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda hafta sonları için getirilen sokağa çıkma kısıtlaması süresince gün içerisinde çalışabilecek iş yerlerine, muaf tutulan kişiler ile iş yerlerine yönelik düzenlemeler yapıldığı hatırlatılan açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle talepte yaşanacak yoğunluk da göz önünde bulundurularak hafta sonu için ek tedbirler alındığı aktarıldı.

Açıklamada, "Çiçek satışı yapan iş yerlerinin sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 12 Şubat 2021 Cuma günü 20.00­-24.00 saatleri arasında evlere servis, 13-­14 Şubat günlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında müşterilere iş yerinde ve 10.00-­24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde hizmet sunmasına oy birliğiyle karar verildi." ifadeleri aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.