Kırşehir'de üniversite öğrencilerine online girişimcilik semineri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), online bağlantı ile üniversite öğrencilerine yönelik girişimcilik semineri düzenledi.Kırşehir TSO'dan yapılan açıklamaya göre, online semineri odanın eğitim-araştırma sorumlusu...

31 Aralık 2020 Perşembe 16:14
Kırşehir'de üniversite öğrencilerine online girişimcilik semineri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), online bağlantı ile üniversite öğrencilerine yönelik girişimcilik semineri düzenledi.

Kırşehir TSO'dan yapılan açıklamaya göre, online semineri odanın eğitim-araştırma sorumlusu Halil Ekicioğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Deniz Akgül verdi.

Ekicioğlu ve Akgül, sunumlarında, iş planı, girişimcilik, kurulması planlanan işletmenin hukuki statüsü, finansal plan, yönetim planı, yer seçimi, pazarlama ve potansiyel müşteriler konularında üniversite öğrencilerine bilgi verdi.

Eğitim seminerinde Kırşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.