Kırşehir'de üniversite sanayi işbirliği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile kente faaliyet yürüten bir lastik fabrikası arasında işbirliğinin artırılması için çalışma yapıldığı bildirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Prof. Dr....

19 Mayıs 2018 Cumartesi 13:51
Kırşehir'de üniversite sanayi işbirliği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile kente faaliyet yürüten bir lastik fabrikası arasında işbirliğinin artırılması için çalışma yapıldığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında PETLAS İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan arasında görüşme yaptı.

Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük’ün de hazır bulunduğu görüşmede, öğrencilere yaz döneminde, 4-6 aylık süreli ya da isteyen öğrencilere sürekli olarak SGK’lı ve uygun koşullarda çalışma imkanı sağlanması konuları ele alındı.

Ortak çalışma ile öğrencilere çalışma ve kariyer imkanı sağlanması konusunda mutabakat sağlanarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile PETLAS arasındaki işbirliğinin daha da artırılması konusu benimsendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.