Kırşehir'den selden etkilenen Sinop'a yardım

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, selden etkilenen vatandaşlar için Sinop'a ilaç, su ve gıda malzemeleri gönderdiklerini belirtti.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak hazırladıkları...

16 Ağustos 2021 Pazartesi 12:19
Kırşehir'den selden etkilenen Sinop'a yardım

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, selden etkilenen vatandaşlar için Sinop'a ilaç, su ve gıda malzemeleri gönderdiklerini belirtti.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak hazırladıkları yardım tırının Sinop'a gönderildiğini belirtti.

Böyle zamanlarda yaraların hep birlikte sarılması gerektiğini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına belediyemiz itfaiye müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle destek vermiştik. Şimdi de Sinop'ta selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırladığımız ve içerisinde su, gıda, ilaç bulunan yardım tırımız bugün yola çıktı. Yaraları hep birlikte sarmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bu vesileyle ülkemiz genelinde meydana gelen yangınlar ve sellerde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
KırşehirSinop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.