Kırşehir'in Boztepe ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Hüseyin Takan kazandı

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Hüseyin Takan kazandı.Kesin olmayan sonuçlara göre, Hüseyin Takan 785, AK Parti adayı Ramazan Aydın 666, MHP adayı Mustafa Ceylan 619 oy aldı.-Takan'ın özgeçmişi-Millet...

31 Mart 2019 Pazar 19:21
Kırşehir'in Boztepe ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Hüseyin Takan kazandı

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Hüseyin Takan kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Hüseyin Takan 785, AK Parti adayı Ramazan Aydın 666, MHP adayı Mustafa Ceylan 619 oy aldı.

-Takan'ın özgeçmişi-

Millet İttifakı ve CHP Boztepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Takan, 1969 yılında Kırşehir'in Boztepe ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Boztepe'de, lise eğitimini ise Kırşehir'de tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Boztepe'de esnaflık ve çiftçilik yaptı. CHP İlçe teşkilatında yöneticilik görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası.

Anahtar Kelimeler:
Seçim 2019
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.