Kızılcahamam Belediyesinden öğrencilere ücretsiz spor kursu

Kızılcahamam Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna (BESYO) girecek öğrenciler için ücretsiz spor hazırlık kursu düzenliyor.Belediye Başkanı...

10 Şubat 2022 Perşembe 13:30
Kızılcahamam Belediyesinden öğrencilere ücretsiz spor kursu

 Kızılcahamam Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna (BESYO) girecek öğrenciler için ücretsiz spor hazırlık kursu düzenliyor.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, gazetecilere, belediye olarak başarıya koşan öğrencilere destek verdiklerini söyledi.

Kurslardan sınavlara giriş kriterlerine uyan öğrencilerin yararlanacağını anlatan Acar, şunları kaydetti:

"Uzman eğitmenlerin gireceği derslerde, yetenek sınavlarında kullanılan parkurların birebir modelleriyle eğitim verilecek. Polis olmak veya spor alanında kariyer yapmak isteyen gençlerimizi ücretsiz olarak sınavlara hazırlıyoruz. Derslere katılan ve çalışan kursiyerlerimizin başarılı olacağına inanıyorum. Kurslara katılmak isteyenlerin Kızılcahamam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşer Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir."

Son Güncelleme: 10.02.2022 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.