Kızılcahamam'da mahalle buluşmaları başlıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, mahalleleri ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyeceklerini bildirdi.​​​​​​​Acar, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı 109 mahalle olduğunu belirterek, her hafta bir gün...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 11:06
Kızılcahamam'da mahalle buluşmaları başlıyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, mahalleleri ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyeceklerini bildirdi.

​​​​​​​Acar, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı 109 mahalle olduğunu belirterek, her hafta bir gün belirledikleri mahalleleri ziyaret edeceklerini söyledi.

Amacçlarının mahallelerin sıkıntılarını, önerilerini dinleyerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Acar, "Gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket ediyoruz. Mahallelerimizin sorunu varsa çözüm bulmaya gayret göstereceğiz, ivedi olarak sorunun çözülmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız." dedi.

Acar, mahalle ziyaretlerine belediye birim müdürleriyle katılacağını da sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.