Kocasinan Belediyesi'nde 2021 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, 2021'in ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 21 gündem...

04 Ocak 2021 Pazartesi 16:58
Kocasinan Belediyesi'nde 2021 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, 2021'in ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 21 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.

Toplantının açılışında konuşan Çolakbayrakdar, ilk toplantının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Özellikle Kovid-19 nedeniyle yaşanan sıkıntılardan bu yıl kurtulmayı dileyen Çolakbayrakdar, "2021 yılı hem şehrimiz hem de ülkemiz için hayırlı ve bereketli bir yıl olur. Ayrıca kuraklık hem dünyayı hem de ülkemizi sıkıntıya sokacak duruma gelmeye başladı. İnşallah bu yılla birlikte yağışların başlaması en büyük temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısında ilk önce Kocasinan Belediyesi meclisinin toplantı günleri belirlendi. Sonrasında denetim komisyonu üyeliği seçimi yapıldı.

Gizli oylamayla yapılan seçimde Denetim Komisyon Üyeliğine Nuriye Çetin, Haluk Sezai Ekşi, Rahmi Hamurcu, Mustafa Güldüoğlu ve Muharrem Yiğen seçildi.

Toplantıda daha sonra Erkilet Osmangazi, Şeker, Erkilet Ertuğrulgazi, Yavuzlar, Kayabaşı, Beyazşehir, Yakut, Sancaktepe, Pervane, Turgutreis ve Erkilet Zade mahallelerinin imar planları görüşülüp karara bağlandı.​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.