Kocasinan Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti.Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleşen toplantıda 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.Toplantıda, Talatpaşa, Yenişehir,...

07 Mart 2022 Pazartesi 18:27
Kocasinan Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleşen toplantıda 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, Talatpaşa, Yenişehir, Oymaağaç, Şeker, Beyazşehir, Yenidoğan, Zekaibey, Sümer, Erkilet Osmangazi ve Pervane mahallelerinde imar plan maddeleri de görüşüldü.

​​​​​​​Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, daha güzel bir Kocasinan için başlattıkları çalışmalara aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

Belediye olarak vatandaşların huzur ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını belirten Çolakbayrakdar, "Kocasinan, büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve güzelleşiyor. Bunlar için de emek, gayret ve yoğun çalışmak gerekiyor. Şükür Allah'a ilçemizin her bir noktasında mevsim şartları elverdiği ölçüde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bütün çabamız, vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmeleri içindir. Onun için gece ve gündüz demeden her koşulda çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.