Kocasinan Teknoloji Festivali 8-10 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Teknoloji Festivali "KOCAFEST" ile Türkiye'de ses getireceklerini bildirdi.Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kadir Has Kongre Merkezi...

02 Haziran 2022 Perşembe 16:03
Kocasinan Teknoloji Festivali 8-10 Haziran'da yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Teknoloji Festivali "KOCAFEST" ile Türkiye'de ses getireceklerini bildirdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda 8-10 Haziran tarihlerinde yapılacak "KOCAFEST" için hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Festivalle Türkiye'nin yerli ve milli teknolojisini üreten bireyler yetiştirilmesini hedeflediklerini, TEKNOFEST'e hazırlanan gençlere tam destek verdiklerin ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin heyecanının karşılığını bulması için de elimizden geldiğince ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gençlik merkezimizle gençlerimize yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Tematik çalışmaların yürütüldüğü uzay ve havacılık merkezimizle TEKNOFEST'e hazırlanan öğrencilere destek oluyoruz. Yenimahalle'deki bir binamızı teknoloji tabanlı atölye haline getireceğiz. Gençlerin istediği teknoloji uygulamalarını yapabilecekleri bir atölye olmuş olacak. Önümüzdeki günlerde Kocasinan Teknoloji Festivalini yapacağız ama özellikle yurt içi ve yurt dışında yarışmalara katılım sağlayacak altyapıyı sunacağız. İnşallah gençlerimizin daha da mutlu olabileceği ortamı sunmuş oluruz. Kocasinan Belediyesi, eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olmaya devam edecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.