Kocasinan'da koronavirüs denetimleri

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta sonu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetiminde bulundu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ile koronavirüs denetimleri...

07 Mart 2021 Pazar 12:13
Kocasinan'da koronavirüs denetimleri

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta sonu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetiminde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ile koronavirüs denetimleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı, Hastane ve İstasyon caddelerindeki işletmeleri denetleyerek uyarılarda bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları hususunda uyarılarda bulunan Çolakbayrakdar, maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik gibi tedbirlere ve kurallara uyulup uyulmadığına yönelik denetimlerin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Kurallara uyma noktasında hassasiyet gösterenlere teşekkür eden Çolakbayrakdar, "Kontrollü normalleşme döneminde Kayseri'nin en kısa sürede az riskli gruplar arasında yerini alabilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bütün amacımız şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha yaşanabilir ortamlar sunabilmektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.