Kocasinan'dan yerli ve milli üretime destek

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmete sunulan projelerle yerli ve milli üretime destek vererek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladıklarını belirtti.Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Çolakbayrakdar,...

15 Aralık 2020 Salı 15:09
Kocasinan'dan yerli ve milli üretime destek

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmete sunulan projelerle yerli ve milli üretime destek vererek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladıklarını belirtti.

Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Çolakbayrakdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın öncülük ettiği yerli ve milli üretim seferberliğine tam destek verdiklerini aktardı.

Yapılan hizmetlerde yerli malı kullanımına büyük özen gösterdiklerini belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bunlardan biri olan Çözüm Merkezi'nin yazılımının tamamen belediye personeli tarafından yerli ve milli imkanlarla yapılması ve yüzde yüz yerli üretim olan asfalt plenti hizmetimiz gibi birbirinden önemli yatırımlarımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle tesislerimizde bugün gençlerimizin yazılımını kendilerinin yaptığı ve model olarak ürettiği İHA'lar ile robotlar, yarın ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak. Kocasinan Akademi çatısı altında birçok branşta eğitim veriyoruz. Kursiyerlerin almış oldukları eğitim sonunda ortaya çıkardıkları eserler, hem yerli malı kullanımının öneminin göstergesi olurken hem de yerli üretim olan ürünleri kullanmaya da teşvik ediyor."​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.