Konya'da depreme dayanıklı olmayan eski belediye binasında yıkım çalışmaları sürüyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin depreme dayanıklı olmadığı ve yıkılma tehlikesi bulunduğu için boşalttığı hizmet binasında yıkım çalışmaları yüzde 70 oranında tamamlandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

12 Kasım 2021 Cuma 14:54
Konya'da depreme dayanıklı olmayan eski belediye binasında yıkım çalışmaları sürüyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin depreme dayanıklı olmadığı ve yıkılma tehlikesi bulunduğu için boşalttığı hizmet binasında yıkım çalışmaları yüzde 70 oranında tamamlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hizmet binasının depreme dayanıklı olmadığının tespit edilmesi üzerine binayı kullanan Konyalıların ve çalışanların hayatlarını riske atmamak için yıkılmasına karar verdiklerini hatırlattı.

Altay, yıkım çalışmalarının yüzde 70 oranında tamamlandığını belirterek, "İnşallah en kısa sürede yıkımı tamamlayarak burada gençlerimiz için Türkiye'nin en güzel kütüphanelerinden birini hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.