Konya'da uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Sille...

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:19
Konya'da uyuşturucu operasyonu

KONYA (AA) - Konya'da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 3 bin 600 kök Hint keneviri ile 4 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'ndeki bir tarlada Hint keneviri ekildiği bilgisine ulaştı.

Bölgede arama faaliyeti yürüten ekipler, Bağyolları Sokak'ta bulunan bir eve baskın düzenledi.

Evde yapılan aramalarda, yaklaşık 4 kilogram esrar, 3 tüfek ve 40 fişek ele geçirildi. Evin çevresinde yapılan aramada ise tarlaya ekilmiş 3 bin 600 kök Hint keneviri bulundu.

Polis, evdeki Altan A'yı gözaltına aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.