Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'si tutuklandı.Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek amacıyla...

06 Nisan 2022 Çarşamba 21:37
Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle'de ikamet eden Ç.G. ve S.G'yi gözaltına aldı.

Yapılan teknik ve fiziki takip sırasında zanlılardan uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen M.T, A.Y, N.A, F.Ş, Ö.Z, H.K, S.E. ve K.A. yakalandı.

Yapılan aramada 8 sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu hapları satın alan 8 kişi, haklarında yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen Ç.G. ve S.G. ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.