Konya'da yol kenarında bulunan yaralı kartal tedavi altına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde, yol kenarında yaralı bulunan kartal, tedavi altına alındı. Karapınar MEDAŞ Şubesinde işçi Selçuk Balıkçı, görevli gittiği Akören Mahallesi yakınlarında, yol kenarında hareketsiz duran...

09 Aralık 2020 Çarşamba 12:01
Konya'da yol kenarında bulunan yaralı kartal tedavi altına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde, yol kenarında yaralı bulunan kartal, tedavi altına alındı.

Karapınar MEDAŞ Şubesinde işçi Selçuk Balıkçı, görevli gittiği Akören Mahallesi yakınlarında, yol kenarında hareketsiz duran yaralı kartalı görünce hemen aracını durdurdu.

Kartalın uçamadığını fark eden Balıkçı, aracına alarak mesai bitiminde Karapınar'da bir veteriner kliğinde tedavisini yaptırdı.

Elektrik direğine çarparak kanadından yaralandığı anlaşılan kartal, daha sonra tedavisine ve bakımına devam edilmek üzere Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliğine teslim edildi.

Balıkçı, "Yaralı kuşu orada bırakmaya vicdanım el vermedi. Orada bıraksam hayvanlara yem olacaktı. Tedavisini yaptırdıktan sonra yetkililere haber verdim." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yaralı Kartal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.