Konya'dan sel bölgesine jeneratör ve çöp konteyneri desteği

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay ve Meram belediyeleri tarafından Sinop Türkeli Belediyesi için 2 jeneratör ve 160 çöp konteyneri gönderildi.Büyükşehir'den yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir...

19 Ağustos 2021 Perşembe 16:28
Konya'dan sel bölgesine jeneratör ve çöp konteyneri desteği

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay ve Meram belediyeleri tarafından Sinop Türkeli Belediyesi için 2 jeneratör ve 160 çöp konteyneri gönderildi.

Büyükşehir'den yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yoğun yağışların yol açtığı sel ve su baskınları sonrası devletin yaraları sarmak için gerekeni yaptığını belirtti.

Konya olarak her türlü desteği sağladıklarını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Sinop'ta 11, Kastamonu'da ise 7 aracı bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 tane 200 kilowat jeneratör ile Karatay ve Meram belediyelerinin hazırladığı 160 çöp konteyneri Sinop Türkeli Belediyesi için yola çıktı. Konya olarak el birliğiyle afet bölgesindeki ihtiyaçları dikkate alarak destek olmaya devam edeceğiz. Allah milletimize bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.