KTSO'da akaryakıt sektör sorunları istişare toplantısı yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, akaryakıt sektör yetkilileri ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.Oda toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Alkan, üyelerin...

24 Ocak 2022 Pazartesi 16:21
KTSO'da akaryakıt sektör sorunları istişare toplantısı yapıldı

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, akaryakıt sektör yetkilileri ile birlikte istişare toplantısı düzenledi.

Oda toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Alkan, üyelerin faaliyet alanlarındaki sorunları çözmek ve sorunları yetkili kurumlara iletmek için üyelerin sesi olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana ve pandemi başladığından bugüne birçok sektörün sorun, talep ve önerilerini istişare ettiklerini ifade eden Alkan, şunları kaydetti:

"Akaryakıt sektöründe kayıtlı üyelerimizin de ticari faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için sektörlerin önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor. Sorunları çözmek ve çözüm ile ilgili taleplerimizi dile getirip takip edecek, başta üst Kuruluşumuz TOBB ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olmak üzere ilgili mercilere ileterek sektörün sorunlarını gidermeye çalışacağız."

Toplantıda, sektörün sıkıntıları ele alınarak sektör yetkilileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.