KUDAY’IN VEFAATİ YAKINLARINI ÜZDÜ

Türk Hava Yolları tarihinde ikisi mahkeme kararı ile geri dönerek toplam üç kez yönetim kurulu üyeliği yapan Emekli Hava Yarbay Alaaddin Kuday Ankara’da vefat etti.

17 Eylül 2021 Cuma 10:24
KUDAY’IN VEFAATİ YAKINLARINI ÜZDÜ

Türk Hava Yolları tarihinde ikisi mahkeme kararı ile geri dönerek toplam üç kez yönetim kurulu üyeliği yapan Emekli Hava Yarbay Aladdin Kuday Ankara’da vefat etti.
Yakın dostları ve iş dünyası Kuday’ın vefaati dolayısı ile taziye yayınladılar. 
Granada otelleri yönetim kurulu başkanı Hacıosman ÜÇDAN taziye mesajında Kuday’ın çok değerli bir insan ve bölgede çok sevilen şahsiyetlerden biri olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı.
"Türk Hava Yolları'nın eski yönetim kurulu üyesi, ilçemizin medarıiftiharı kıymetli abim değerli insan Alaaddin Kuday’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Ülkemiz için çok faydalı işlere imza atmış bir insandı. Yeri dolduramayacaktır. Kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet kederli eşine ve kardeşlerine baş sağlığı diliyorum.

Son Güncelleme: 17.09.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.