LPG tüpünde uyuşturucu sevkiyatı

- Eskişehir'de otomobilin bagajındaki sanayi tipi LPG tüpünün içine gizlenmiş 1 kilo 400 gram Afyon sakızı ve 70 gram morfin ele geçirildi - Gözaltına alınan 3 İran uyrukludan 2'si tutuklandı

29 Ekim 2017 Pazar 13:51
LPG tüpünde uyuşturucu sevkiyatı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 İranlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu ticareti yapanların yakalanmasına yönelik çalışma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokağı'nda bir otomobili durdurdu.

Araçtaki arama ve kontrollerde, sanayi tipi LPG tüpüne gizlenmiş 1 kilo 400 gram Afyon sakızı ve 70 gram morfin ele geçirildi.

Gözaltına alınan İran uyruklu R.D, A.B. ve M.Z. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan R.D. ve A.B. tutuklandı, M.Z. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.