Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Kiss'ten KAYSO'ya veda ziyareti

KAYSERİ (AA) - Türkiye'deki görev süresi dolan Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Türk-Macar...

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:07
Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Kiss'ten KAYSO'ya veda ziyareti

KAYSERİ (AA) - Türkiye'deki görev süresi dolan Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Türk-Macar İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy'la birlikte KAYSO üyeleri de hazır bulundu.

Macaristan Büyükelçisini KAYSO'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirten Büyüksimitci, şunları kaydetti.

"Sayın Büyükelçi iki ülke arasında çok güzel başarılı çalışmalara imza attı. Şehrimizi ve Odamızı birkaç kez ziyaret etti. Biz de KAYSO olarak Macaristan'a bir seyahat gerçekleştirdik. Her şeyden önce güzel bir dost kazandığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişerek devam etmesi adına işbirliğimiz devam edecek. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum."

Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss ise görev süresince, Macaristan ile Türkiye arasında ticari, ekonomik, kültür, eğitim ve sanat başta olmak üzere birçok alanda ikili ilişkileri geliştirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.