Mamak Belediye Başkanı Köse, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması'na katıldı.Başkan Murat Köse, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve...

31 Aralık 2020 Perşembe 13:20
Mamak Belediye Başkanı Köse, AA'nın

ANKARA (AA) - Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylaması'na katıldı.

Başkan Murat Köse, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Ayasofya'da 86 Yıl Sonra İbadet" fotoğrafını tercih eden Köse, yaşam kategorisinde Mesut Varol'un "Hakkari Zirvelerindeki Tilki" başlıklı fotoğrafı, spor kategorisinde ise Fecri Barlık'ın "Lastiklerden Voleybol Sahası" başlıklı fotoğrafı için oy kullandı.

AA muhabirlerinin, çalışmalarıyla Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeleri kadrajına sığdırdığını belirten Köse, fotoğraflarda emeği geçen muhabir ve foto muhabirlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.