Maske ve mesafe kurallarını hiçe sayıp "halay çeken" onlarca kişiye polisten uyarı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde bir açık alanda yapılan sünnet düğününe katılan yaklaşık 500 kişi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında "maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde düğünlerin düzenlenmesi"...

08 Temmuz 2021 Perşembe 22:12
Maske ve mesafe kurallarını hiçe sayıp

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde bir açık alanda yapılan sünnet düğününe katılan yaklaşık 500 kişi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında "maske ve mesafe kurallarına uygun bir şekilde düğünlerin düzenlenmesi" uyarılarını dikkate almadı.

Sağlık Bakanlığınca açıklanan 81 ildeki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) raporunda en yüksek vaka sayısına sahip illerden Eskişehir'deki düğünde, onlarca kişi el ele tutuşup halay çekti.

Özellikle 65 yaş ve üstü birçok davetlinin katıldığı düğünde, Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı görüldü.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşları maske ve mesafe kurallarına uymaları yönünde uyardı. Bunun üzerine düğündeki vatandaşlar maskelerini taktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.