Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve beraberindeki heyet, Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Palancıoğlu...

02 Ağustos 2022 Salı 13:53
Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve beraberindeki heyet, Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Palancıoğlu ziyarette, belediye olarak tüm sanayicilerle işbirliği içinde hareket ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Ben her zaman söylüyorum sanayicileri sırtımızda taşısak azdır çünkü yaptıkları üretim, sağladıkları ihracat ve katma değerin yanında istihdam da var. Birçok kardeşimiz bugün sanayilerde, fabrikalarda çalışıyor. Dolayısıyla sanayicilerimize teşekkür ediyoruz. Her türlü desteği vermek üzere belediye olarak hazırız. Tüm sanayicilerimizle en iyi şekilde çalışacağız. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevlerinin tekrar hayırlı olmasını dilerim."

Kayseri OSB Başkanı Yalçın da Kayseri için dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.