Melikgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu onaylandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin 1 yıllık faaliyetlerinin yer aldığı 2021 faaliyet raporu nisan ayı meclis toplantısında oy çokluğu ile onaylandı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, nisan ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı...

05 Nisan 2022 Salı 10:58
Melikgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu onaylandı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin 1 yıllık faaliyetlerinin yer aldığı 2021 faaliyet raporu nisan ayı meclis toplantısında oy çokluğu ile onaylandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, nisan ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Melikgazi Belediyesinin 2021 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile onaylandı.

Toplantıda konuşan Palancıoğlu, kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde Melikgazi halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Palancıoğlu, "Belediye çalışanlarımızın özverisi, vatandaşlarımızın desteğiyle birçok şeyi gerçekleştirdik. Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızdan geçmişte nasıl söz ettirdiysek şimdi de söz ettirmeye devam edeceğiz. Bütün planlamalarımızı daha iyiyi sunmak üzerine öngörerek, yarını düşünerek ve karşılaşabileceğimiz her şarta hazırlıklı olarak yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.