Melikgazi Belediyesi, 2022 çalışmalarını planladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2022 çalışmalarını planladıklarını bildirdi.Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Kentsel Dönüşüm, Yazı İşleri ve Kararlar müdürlükleri ile değerlendirme ve planlama...

26 Mart 2022 Cumartesi 17:39
Melikgazi Belediyesi, 2022 çalışmalarını planladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2022 çalışmalarını planladıklarını bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Kentsel Dönüşüm, Yazı İşleri ve Kararlar müdürlükleri ile değerlendirme ve planlama toplantısı sonucu 2022 çalışmalarının programlandığını belirtti.

Çalışmaları her alanda sürdürdüklerini anlatan Palancıoğlu, "Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğümüz çalışanları ile bir araya gelerek geçmiş çalışmaları değerlendirdi. 2022 için son planlamalar yapıldı. Bu toplantıların sonuçları hizmet ve yatırım olarak şehrimize yansıyacak." ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.