Melikgazi Belediyesi bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince, kırsal mahallelerde daha etkin ve verimli hizmet sunulması amacıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu.Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediyenin yaklaşık...

25 Aralık 2021 Cumartesi 15:03
Melikgazi Belediyesi bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince, kırsal mahallelerde daha etkin ve verimli hizmet sunulması amacıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediyenin yaklaşık 600 bin nüfus ile 53 ilden daha büyük nüfusa sahip olduğunu belirtti.

İlçenin her geçen gün planlı şekilde büyüyüp geliştiğini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Kayseri ilinin yarısına, hizmetleri ve yatırımları etkin, verimli ve konusunda uzman kadro ile gerçekleştiriyoruz. Çalışanların ihtisaslaşmasına önem veriyoruz, bu nedenle konusunda uzmanların çalışacağı yeni birimler tahsis ediyoruz. Bu kapsamda kırsal mahallelerde alt yapı, kültür ve spor yatırımları ve hizmeti planlamak, uygulamak, koordinasyonu sağlamak amacıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğünü kurduk."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.