Melikgazi Belediyesinden çalışanlarına promosyon müjdesi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, memurların maaş farkları ile tüm belediye çalışanlarının banka promosyonlarının maaş gününde ödeneceğini bildirdi.Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediye çalışanlarının...

07 Ocak 2021 Perşembe 12:45
Melikgazi Belediyesinden çalışanlarına promosyon müjdesi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, memurların maaş farkları ile tüm belediye çalışanlarının banka promosyonlarının maaş gününde ödeneceğini bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, belediye çalışanlarının maaş ile ikramiyelerinin her zaman tam ve zamanında ödendiğini belirtti.

Melikgazi Belediyesi çalışanlarının bir aile ortamı içerisinde hizmet verdiğini ve çalışanlar sayesinde belediyenin örnek projelere imza attığını aktaran Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak çalışanlarımız olan işçi, şirket işçisi ve memurların maaş ve diğer sosyal alacaklarını tam ve zamanında ödüyoruz. Melikgazi Belediyesi örnek ve referans gösteriliyorsa bunda özverili ve fedakar çalışanlarımızın büyük katkısı bulunmaktadır. İşçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini de her zaman zamanında ödedik." ifadelerini kullandı.

Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesinde çalışan memurların 15 günlük farklarının ödeneceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.