Melikgazi'de park yapım çalışmaları devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından ilçede 80 parkın yapım çalışmaları devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, park yapım çalışmalarını kontrol etti.Parkların...

05 Aralık 2020 Cumartesi 16:45
Melikgazi'de park yapım çalışmaları devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından ilçede 80 parkın yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, park yapım çalışmalarını kontrol etti.

Parkların 23 gün sonra tamamlanacağını belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Sokağa çıkma kısıtlamasında olsak da mahallelerde çalışmalarımız devam ediyor. Biz de bu kapsamda mahallelerimizde yapımını tamamlamak üzere olan parkları yerinde inceledik. 80 günde 80 park projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu 80 park Melikgazi'de şuanda yapılmış parkların yüzde 20’sine tekabül ediyor. 400 bin metrekare toplam yeşil alana sahip. 80 günde 80 park sözünü gerçekleştirmek, ilçemizi yeşillendirmek ve çevre düzenlemesini yapmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.