Meram Belediyesi sporcuları Para Halter Dünya Kupası'ndan altın madalya ile döndü

KONYA (AA) - Meram Belediyesporlu halterciler Besra Duman ve Yasemin Ceylan Baydar, Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda altın madalya kazandı.Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı yazılı...

07 Mart 2021 Pazar 15:01
Meram Belediyesi sporcuları Para Halter Dünya Kupası'ndan altın madalya ile döndü

KONYA (AA) - Meram Belediyesporlu halterciler Besra Duman ve Yasemin Ceylan Baydar, Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda altın madalya kazandı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı yazılı açıklamada, sporcuların sadece Meram'ın ya da Konya'nın değil tüm Türkiye'nin gururu olduklarını vurguladı.

Kavuş, 1 Mart'ta başlayan ve 9 Mart'a kadar devam edecek olan organizasyonda 55 kiloda yarışan Besra Duman'ın 117 kiloluk kaldırışıyla, 61 kiloda yarışan Yasemin Ceylan Baydar'ın da 105 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazandığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Meram Belediyespor olarak başarılarımız, ödüllerimiz ve madalyalarımız sınırlarımızın çok ötesinden geliyor. Avrupa ve dünya şampiyonalarında adı sıkça başarılarla geçen bir kulübümüz var. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Bize, ilçemize, şehrimize ve ülkemize bu gururu yaşatan başta Besra Duman ve Yasemin Ceylan Baydar olmak üzere tüm sporcularıma onların ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Bu başarı geleneğimizin artarak devam etmesi için verdiğimiz desteklerin de devam edeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum. İnşallah çok daha geniş çaplı başarılara el birliği ile ulaşacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.