MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı sokak hayvanlarını unutmadı

ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının üşümemesi için barınak yaptırıyor.MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, il başkanlığının Ankara'da başlattığı "Hayvanlar üşümesin"...

25 Ocak 2021 Pazartesi 17:36
MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı sokak hayvanlarını unutmadı

ANKARA (AA) - MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının üşümemesi için barınak yaptırıyor.

MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, il başkanlığının Ankara'da başlattığı "Hayvanlar üşümesin" kampanyasını ilçede de başlattıklarını söyledi.

Bu anlamda sokak hayvanları için barınak yaptırdıklarına değinen Orhan, "Çok sayıda barınak yaptırıyoruz. Barınakların tamamlanmasıyla, bunları belirlenen noktalara bırakacağız. Başlattığımız bu sosyal sorumluluk projesi için barınak ve mama desteğinde bulunacak vatandaşlarımızdan bunları MHP İlçe Başkanlığına ulaştırmasını rica ediyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.