Mihalgazi ilçesinde sera yollarının onarımına başlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde kış şartları nedeniyle bozulan sera yolları onarılıyor.Seralara ulaşım sağlayan ve bozulmuş olan yollarda ilçe belediyesi tarafından kumlama ve düzenleme çalışması başlatıldı.Mihalgazi...

05 Mayıs 2021 Çarşamba 10:54
Mihalgazi ilçesinde sera yollarının onarımına başlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde kış şartları nedeniyle bozulan sera yolları onarılıyor.

Seralara ulaşım sağlayan ve bozulmuş olan yollarda ilçe belediyesi tarafından kumlama ve düzenleme çalışması başlatıldı.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, yaptığı açıklamada, yolları çamurdan kurtarmak ve kumlamak için harekete geçtiklerini bildirdi.

Her zaman üreticinin ve çiftçinin yanında olduklarını belirten Akgün, "Belediyeye ait iş makineleri ve traktörlerle işe koyulan belediyemiz ekipleri, bir yandan yolları temizlerken bir yandan da kumlayıp tesviye ederek daha kullanışlı hale getiriyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.