Miraç Kandili mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Miraç Kandili mesajı yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, Miraç Kandili'nin İslam alemi için önemli olduğunu belirtti.Büyükkılıç, "Peygamber Efendimiz...

26 Şubat 2022 Cumartesi 17:35
Miraç Kandili mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Miraç Kandili mesajı yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, Miraç Kandili'nin İslam alemi için önemli olduğunu belirtti.

Büyükkılıç, "Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in miraç mucizesinin gerçekleştiği gecede müminlere namaz hediye edildi, namazımız miraç gecesinde farz kılındı. Bu gece Cenab-ı Allah, Hazreti Muhammed'e insanın yaşama hakkını, şeref ve haysiyetini korumayı, toplumun huzur ve güvenini sağlamayı amaçlayan on iki emir vahyetti. Bizler de Miraç Kandili'nin gündüzü ve gecesini bu şuurla dolu dolu geçirerek, bereketini ve güzelliğini ömrümüze yayalım inşallah." ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy da mesajında, bu kutlu gecenin tüm insanlığa rahmet, sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Anahtar Kelimeler:
MesajMiraç Kandili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.