Muhtar azası da maaş istiyor

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyü muhtar azası Durmuş Bağcı, maaş talebinde bulundu. Yerel seçim öncesi muhtarlık ve azalık sisteminin yeniden düzenlenerek, azalara da maaş ödenmesi talebinde bulunan Bağcı,...

07 Şubat 2019 Perşembe 16:10
Muhtar azası da maaş istiyor

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyü muhtar azası Durmuş Bağcı, maaş talebinde bulundu.

Yerel seçim öncesi muhtarlık ve azalık sisteminin yeniden düzenlenerek, azalara da maaş ödenmesi talebinde bulunan Bağcı, yaptığı açıklamada, dönem boyunca azaların da çeşitli sorumluluklar aldığını belirtti.

Bağcı, "Muhtarlara maaş desteği yapılması gibi biz azalara da verilmesini istiyoruz. Zira muhtarın olmadığı yerde bizler de görev yapmak zorunda kalıyoruz. İşimizden gücümüzden oluyoruz. Muhtar maaşı kadar olmasa da onun yarısı kadar maaş alsak memnun kalırız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
NevşehirGülşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.