Nallıhan ilçesinde bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bazı mahallelere yarın enerji verilemeyecek.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı operasyon merkezinden yapılan açıklamaya göre, 27 Ağustos Cuma günü Çayırhan Mahallesi başta olmak üzere Osmanköy ve Yenice...

26 Ağustos 2021 Perşembe 13:02
Nallıhan ilçesinde bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bazı mahallelere yarın enerji verilemeyecek.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı operasyon merkezinden yapılan açıklamaya göre, 27 Ağustos Cuma günü Çayırhan Mahallesi başta olmak üzere Osmanköy ve Yenice mahallelerined, arıza onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ile planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Çayırhan Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nde 09.00-17.00, Osmanköy ve Yenice mahallelerine ise 10.30-18.30 saatleri arasında enerji verilemeyecek.


Anahtar Kelimeler:
Elektrik KesintisiNallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.