Nallıhan Kaymakamlığından "Yalnız Değilsiniz Projesi"

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan Kaymakamlığınca yürütülen, "Yalnız Değilsiniz Projesi"nin bu yıl da sürdürüleceği belirtildi.Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından...

11 Ocak 2019 Cuma 20:38
Nallıhan Kaymakamlığından

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan Kaymakamlığınca yürütülen, "Yalnız Değilsiniz Projesi"nin bu yıl da sürdürüleceği belirtildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan geçen sene başarıyla uygulanan projenin alınan karar ile bu yıl da 148 bin lira bütçe ile devam edeceği bildirildi.

250 bin lira bütçe ile Aile Destek Merkezinin devam edeceği ifade edilen açıklamada, bu kapsamda ilçede yaşayan kimsesizlere, yaşlılara, kadınlara, çocuklara ve gençlere yönelik çalışma ve hizmetler yapılacağı aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.