Nallıhan'da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, yaptığı açıklamada, ekiplerin kamu kurum ve kuruluşlarında...

09 Aralık 2020 Çarşamba 16:43
Nallıhan'da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Selvi, yaptığı açıklamada, ekiplerin kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Selvi, "Ekipler gerçekten özverili bir şekilde, köylerimizde, ilçe merkezi mahallelerinde çalışıyorlar. Cuma günleri de namazdan önce tüm camileri dezenfekte ediyoruz." dedi.

İlçe Müftüsü Bilal Parlak ise ilçede bulunan tüm ibadethanelerin belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildiğini ifade etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.