Nallıhan'da foto safari düzenlenecek

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan ilçesinin tanıtımı ve ilçedeki kuş cennetine dikkatleri çekmek için 9-10 Haziran'da foto safari düzenleneceğini bildirdi. Ceylan, yaptığı açıklamada, Başkent'in önemli...

17 Mayıs 2018 Perşembe 13:16
Nallıhan'da foto safari düzenlenecek

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan ilçesinin tanıtımı ve ilçedeki kuş cennetine dikkatleri çekmek için 9-10 Haziran'da foto safari düzenleneceğini bildirdi.

Ceylan, yaptığı açıklamada, Başkent'in önemli sulak alanlarından olan ve 200 türde kuşa ev sahipliği yapan Nallıhan Kuş Cenneti'nde düzenlenen foto safarinin bu yıl beşincisinin yapılacağını belirtti.

Nallıhan ilçesinin tanıtımı ve ilçedeki kuş cennetine dikkatleri çekmek için düzenlenen foto safarinin 9-10 Haziran tarihlerinde yapılacağını dile getiren Ceylan, tüm fotoğraf tutkunlarını etkinliğe katılmaya davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.