Nallıhan'da güvenli internet semineri verildi

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilere "Güvenli İnternet ve Güvenli Sosyal Medya" konulu seminer verildi.İlçe Emniyet Müdürlüğü uzman eğitici personeli...

29 Aralık 2021 Çarşamba 11:12
Nallıhan'da güvenli internet semineri verildi

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilere "Güvenli İnternet ve Güvenli Sosyal Medya" konulu seminer verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü uzman eğitici personeli tarafından verilen seminere, Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi ve Bilal Güngör Fen Lisesinden 600 öğrenci katıldı.

Nallıhan İlçe Emniyet Müdürü Erol Ünlü, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin, internet ve sosyal medya ortamında suç ve suçlulardan uzak tutularak daha güvenli bir sanal ortamda bilgiye ulaşmalarını amaçlayan seminerde, öğrencilerimize bu tür ortamlarda güvenli kullanıcının nasıl olabileceği hususları anlatılmıştır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.