Nallıhan'da kadın istihdamının arttırılması için mesleki kurslar düzenlenecek

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kadın istihdamının arttırılması için İŞKUR destekli kurs açılacağı bildirildi.Nallıhan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çayırhan Mahallesi'nde kadınların meslek öğrenip...

22 Haziran 2021 Salı 13:38
Nallıhan'da kadın istihdamının arttırılması için mesleki kurslar düzenlenecek

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kadın istihdamının arttırılması için İŞKUR destekli kurs açılacağı bildirildi.

Nallıhan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çayırhan Mahallesi'nde kadınların meslek öğrenip istihdamının sağlanması için Çini, Satın Alma, Dokuma, Amigurumi ve Muhasebece Yardımcılığı kursları açılacak.

Kursiyerlere kurs süresince günlük 35 lira ücret ödenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Akdemir, eski beldelerden Çayırhan Mahallesi'ni hiç ihmal etmediklerini, mahallede farklı alanlarda da çalışmaların sürdürdüğünü dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
IstihdamNallıhanKurs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.