Nallıhan'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından şehit ailesine ziyaret

ANKARA (AA) - Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Elagöz, şehit babası Ramazan Arıcı'yı ziyaret etti.Elagöz, Nallıhan ilçesinde yaşayan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören şehit...

05 Mart 2022 Cumartesi 15:51
Nallıhan'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından şehit ailesine ziyaret

ANKARA (AA) - Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Elagöz, şehit babası Ramazan Arıcı'yı ziyaret etti.

Elagöz, Nallıhan ilçesinde yaşayan ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören şehit Vural Arıcı'nın babası Ramazan Arıcı'yı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Yusuf Durani Dinç'in de selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Elagöz, şehidin ailesine kendilerinden bir istek ve talepleri olup olmadığını sordu.

Şehit ailelerini ve gazileri gözetmeye devam edeceklerini belirten Elagöz, "Hafta içi hafta sonu fark etmeden ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Şehit babası Ramazan Arıcı ise Elagöz'e teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.